Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Disney Frozen målarbok med klistermärken - Elsa, Anna och Olof

Disney Frozen har varit en av Disneys största framgångar genom tiderna. I kungariket Arendal möter du bland andra Elsa, Anna, Kristoffer, Hans, Olof och Sven.

De tar dig med på ett fantastiskt spännande äventyr bland magiska is, magi och snö. Med dockor, lekset, figurer, maskeradkläder, skolsaker och mycket mer från Disney Frost kan du återskapa dina favoritögonblick från filmen. Dröm dig bort och låt din fantasi slå sig fri!

Vårt lågpris: 75:-
I lager
SKU
03227-17
   

Följ med Elsa, Anna och Olaf på den otroliga resan för att rädda Arendell i denna fantastiska Disney Frozen 2 målarbok med klistermärken! När den populära kungliga systerduon ger sig ut på en resa för att ta reda på var Elsas magiska krafter kommer ifrån och för att rädda kungariket från undergång, möter de många äventyrliga platser och karaktärer.

Ta fram dina bästa kritor och de vackra medföljande klistermärkena för att hjälpa till att berätta den magiska historien genom att färglägga ögonblicken. Med norsk text.

Innehåller:

  • Målarbok Frozen 2 med klistermärken 

Detaljer:

  • Med klistermärken
  • Med norsk text
Mer information
Modell124195
EAN7031651241958
VarumärkeDisney Frost
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.