Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Disney Princess Encanto Målarbok med klistermärken

Disney Princess-världen hittar du många olika prinsessor att leka med. Hos oss hittar du bland andra Askungen, Rapunzel, Snövit, Ariel, Aurora, Jasmin, Merida och Tiana - men också några av prinsarna såklart.

Dockorna kommer i olika varianter; toddler, sparkling princess, 29 cm, 35 cm och m.fl. Disneys Prinsessor är klädda i klänningar och kläder som du känner igen från filmerna, och oftast följer det med härliga tillbehör som du kan använda till att mixa och matcha. Hos oss hittar du ett brett utbud av tillbehör och kläder till dina dockor från Disney Princess.

Vårt lågpris: 75:-
I lager
SKU
03227-18
   

Med Disney Encanto målarbok med klistermärken kan du lära känna den magiska Madrigal familjen! Den extraordinära familjen bor i ett magiskt och levande hus i den charmiga staden Encanto, och varje barn i denna familj har fått en unik kraft eller förmåga, - förutom Mirabel. Ändå är det just Mirabel som upptäcker att magin är i fara och nu kan även du följa med på den magiska resan genom att färglägga de fina motiven från den populära filmen. Med norsk text.

Innehåller:

  • Disney Encanto målarbok

Detaljer:

  • Norsk text
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell132280
EAN7031651322800
VarumärkeDisney Princess
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.