Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Disney Cars Mini Racers Rollin' Raceway bilbana

-35%

I en värld full av bilar, fordon, racing och rally hittar vi Blixten McQueen och hans vänner. Filmerna har roat både barn och vuxna i mer än 10 år.

Häng med dina vänner Blixten, Sally Carrera, Guido, Doc Hudson, Bärgarn, Mack och många fler på nya äventyr och fartfyllda lekstunder. Iscensätt och återskapa dina favoritscener från filmerna med hjälp av leksakbilar, lekset, figurer och många fler produkter som du hittar hos oss.

35%
Kampanjpris 315:- Vårt lågpris: 486:- Du sparar: 171,-
I lager
SKU
05205-51
   

Placera bilarna i superhasighetskastaren och skjut iväg! Försök att köra ner racinghindren på vägen. Och om du träffar målen tillräckligt många gånger, kommer till slut en ramp ner och du kan försöka att skjuta ut bilarna så att de träffar rampen istället. Ja, du klarade det! Och bilarna på läktaren kör hem i full fart.

Denna utskjutningsbana till bilar påminner kanske om det klassiska ping-pong spelet. Det är väldigt likt, men här skjuter du ut bilar istället för bollar. Superkul!

Detaljer:

  • Medföljer Blixten Mcqueen bil
  • Mått på bana: L62 cm
  • Rek ålder: från 4 år

OBS! Det medföljer endast 1 bil.

Mer information
ModellFPR05
EAN887961614985
VarumärkeDisney Bilar
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.