Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Dickie Toys ambulans med ljud och ljus - 30 cm

Dickie Toys har ett brett sortiment, med enkla modeller för de allra yngsta, roliga kopior av riktiga maskiner som uppmuntrar till lek anpassade för de lite äldre barnen samt de mest avancerade fordonen med flera funktioner som passar perfekt för de äldsta.

Oavsett om du är på jakt efter en enkel bil, en bil med funktioner eller mer tekniska fordon så har Dickie Toys allt du behöver för att inspirera barnen till lek med bilar och spännande fordon. Dickie Toys olika teman innehåller leksaker som passar för barnets alla utvecklingsstadier.

Vårt lågpris: 252:-
I lager
SKU
04206-199
   

Ambulansen från Dickie Toys kommer med både ljus- och ljudeffekter, vilket väcker nyfikenheten hos alla runt omkring. Bakluckan kan öppnas för att rymma den medföljande båren. Batterier ingår så att räddningsarbetet kan starta omedelbart. Ingen tid att förlora!

Innehåll:

  • Ambulans
  • Bår

Detaljer:

  • Längd: 30 cm
  • Batteribehov: 2x AA-batterier (ingår)
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell203306002
EAN4006333049897
VarumärkeDickie Toys
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.