Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Clementoni PFF pussel med 3x48 bitar - Två goda vänner

-30%

Lek ska vara roligt, och bland leksakerna från Clementoni hittar du roliga produkter med högt lekvärde som uppmuntrar till kreativitet och lärande.

Clementoni är experter på pussel för barn i olika åldrar, pedagogiska leksaker och vetenskapliga leksaker som bidrar till ökad kunskap. Leksaker från Clementoni utmanar och bidrar till lärorika lekstunder samtidigt som de bjuder på massor av skoj.

Kampanjepris 91:- Vårt lågpris: 130:-
30%
Du sparar: 39:-
I lager
SKU
07206-191
   

Detta pussel består av 3 pussel med motiv av två goda vänner, och består av 48 bitar var. Att lägga pussel är en rolig aktivitet som man kan göra, antingen ensam eller tillsammans med familj och vänner.

Detaljer:

  • Antal bitar: 48 per pussel
  • Mått förpackning: 24 x 16 x 7 cm
  • Rek ålder: från 4 år

Play for Future produkter är tillverkade för att hjälpa oss att bygga en bättre framtid tillsammans. Vi kan lära barn om viktigheten av att respektera miljön genom lek. Play for Future-pussel är tillverkat av 100% återvinningsbart papper, och är av hög kvalitet och no-toxic material.

Mer information
Modell25252
EAN8005125252527
VarumärkeClementoni
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.