Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Clementoni Crazy Chic - Color Hairstyle - hårkritor

Lek ska vara roligt, och bland leksakerna från Clementoni hittar du roliga produkter med högt lekvärde som uppmuntrar till kreativitet och lärande.

Clementoni är experter på pussel för barn i olika åldrar, pedagogiska leksaker och vetenskapliga leksaker som bidrar till ökad kunskap. Leksaker från Clementoni utmanar och bidrar till lärorika lekstunder samtidigt som de bjuder på massor av skoj.

Vårt lågpris: 200:-
Tillfälligt slut
SKU
09195-84

Är det kul att styla hår? Då är detta Crazy Chic-set perfekt för dig. Lägg en av paletterna i plattången och dra den genom håret. Ett-två-tre plötsligt har du slingor i coola färger. Borsta och frisera håret med de medföljande spännena efteråt och sen är du redo för kalas, skola eller att umgås med vänner.

Placera paletten med önskad färg i tången, välj vart du vill placera slingan och placera slingan i tången och dra den sedan genom håret. Wow så cool!

Innehåll:

  • Hårkritor i olika färger och en applikator som ser ut som en plattång
  • Hårspännen

Detaljer:

  • Förp.mått: L29 x B6 x H22,5 cm
  • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell78519
EAN8005125785193
VarumärkeClementoni
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.