Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Carrera Mario Kart Pull and Speed 3-Pack - Mario, Luigi och Yoshi

Carrera RC-leksaker - radiostyrda bilar, bilbanor och leksaksfordon

Carreras breda sortiment består till största del av radiostyrda fordon, leksaksbilar, bilbanor, helikoptrar och drönare som låter dig uppleva äkta action! Leksakerna från Carrera bjuder på spännande lekstunder som kräver att du kan hantera fart och fatta snabba beslut. Bilarna från Carrera är ruskigt snabba och passar både barn och vuxna i olika åldrar - man blir aldrig för gammal för radiostyrd action! Tävla mot vänner och familj och upplev innovativa leksaker från Carrera som gör varje tävling minnesvärd!

Vårt lågpris: 262:-
I lager
SKU
07206-198
   

Full fart med Mario Kart, med Pull and Speed.

Den kraftfulla pull-backmotorn gör det mesta möjligt. Pressa försiktigt ner, dra tillbaka och släpp! Bilarna flyger iväg med en väldig fart. De här Carrera-bilarna är inspirerade av racing-spelet Mario Kart 8, kommer i 1:43 skala och har fri-hjul i tillägg till pull-backaction.

Innehåll:

  • 1 x Mario Kart 8 Mario
  • 1 x Mario Kart 8 Luigi
  • 1 x Mario Kart 8 Yoshi

Detaljer:

  • Mått: 26 x 13 x 15 cm (LxBxH)
  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
Modell15813010
EAN9003150130109
VarumärkeCarrera
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.