Carrera FIRST PAW PATROL - On the Track - bilbana med 2 bilar - 2,4 meter

Paw Patrol - Följ med Ryder och alla valparna från Paw Patrol på räddningsuppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble och Zuma är redo att rädda dagen. Ifall du behöver en extra hand eller tass, frukta inte, Paw Patrol-gänget är på väg! Paw Patrol är räddningshundar under utbildning och tillsammans med 10-åriga Ryder ger de sig ut på äventyr. Paw Patrol-valparna är inspirerade av yrken som brandman, polis, byggnadsarbetare, soparbetare etc. Med figurer, figurpaket, bilar, fordon, utklädning, spel och mycket mer kan du ta del av uppdragen tillsammans med Ryder och valparna från Paw Patrol.

Ryder är den 10-åriga pojken som är ledare för valparna i PAW Patrol, han skickar iväg dem på uppdrag från högkvarteret Lookout Tower och hjälper dem om de stöter på hinder på vägen. Paw Patrol består av dalmatinern Marshall, schäferhunden Chase, blandrasen Rocky, labradoren Zuma, bulldoggen Rubble och Skye som är en cockapoo. Ofta får de hjälp med olika uppdrag och räddningsoperationer av andra valpvänner som huskyn Everest, chihuahuan Tracker, Tuck och Ella som är golden retrievers, berner sennenhunden Rex och Liberty som är en långhårig tax.

PAW Patrol - Inget jobb är för stort och ingen valp är för liten!

Vårt lågpris: 440:-
Tillfälligt slut
SKU
07195-83

Tävla med Marshall och Chase på denna 2,4 meter långa Carrera FIRST Paw PAtrol bilbanan med 2 bilar, 2 kontroller och 2 snurror.

Carrera First Paw Patrol On the Track passar perfekt för de lite yngre bilförarna som älskar Paw Patrol! Banan är enkelt utformad och kommer med två bilar som är enkla att styra med hjälp av två kontroller. Bilarnas design är inspirerad av den populära barnserien och föreställer Marshall och Chase. Bilbanan är 2,4 meter lång och bjuder på mjuka svängar och små backar.

De två bilarna kan tävla mot varandra och det är lika spännande varje gång vem som springer iväg med segern. Det finns inget utrymme för misstag här. Den som kör snabbast vinner, helt enkelt. Lycka till!

Innehåller:

  • 2 Paw Patrol-bilar
  • 2 kontroller
  • Bilbana 2,4 meter
  • Klistermärken och andra detaljer

Detaljer:

  • Batteribehov: 4 x c/LR14 (ingår ej)
  • Körlängd: 2,4 m
  • Mått (monterad): 114 x 87,5
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell20063033
EAN4007486630338
VarumärkePaw Patrol
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.