Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BS långt hopprep - 5 meter

Kreativ, pedagogisk och aktiv lek, både inomhus och utomhus med Buitenspeel

Lek är så viktigt, och leksaker som håller barnen aktiva, får dem ut och underhåller dem är extra viktiga i en tid som kännetecknas av tekniska prylar och stillasittande lek. Leksakerna från Buitenspeel är allt annat än vanliga, här hittar du unika originella leksaker med det lilla extra, och med fokus på kreativ, pedagogisk och aktiv lek. Kartongerna från BS - Buitenspeel är tydligt markerade med ålder, materialanvändning, säsong och om fokus för leksaken är på aktivitet, lärande eller kreativitet.

Vårt lågpris: 92:-
I lager
SKU
02216-66
   

Detta hopprep från Buitenspeel är extra långt och passar perfekt när ni är flera som vill träna på att hoppa tillsammans. Repet är tillverkat av bomull och kommer med bekväma trähandtag. Hopprep är en utmärkt aktivitet för koordination och motorik, och är roligt för både stora och små.

Innehåll:

  • 1 BS Hopprep

Detaljer:

  • Längd: 5 m
  • Material: Bomull, trä
  • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
ModellGA230
EAN8717775442301
VarumärkeBS - Buitenspeel
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.