Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

BS Balans-skidor i trä för 2 personer

-25%

Kreativ, pedagogisk och aktiv lek, både inomhus och utomhus med Buitenspeel

Lek är så viktigt, och leksaker som håller barnen aktiva, får dem ut och underhåller dem är extra viktiga i en tid som kännetecknas av tekniska prylar och stillasittande lek. Leksakerna från Buitenspeel är allt annat än vanliga, här hittar du unika originella leksaker med det lilla extra, och med fokus på kreativ, pedagogisk och aktiv lek. Kartongerna från BS - Buitenspeel är tydligt markerade med ålder, materialanvändning, säsong och om fokus för leksaken är på aktivitet, lärande eller kreativitet.

Kampanjepris 266,25 Vårt lågpris: 355:-
25%
Du sparar: 88,75
Ett fåtal kvar i lager
SKU
02216-55
   

Öva balans med dessa vandringsskidor i trä från Buitenspeel. Försök att gå tillsammans utan att falla, det är svårare än det låter. Tack vare handtagen kan du se till att hålla repet tätt och fast medan du håller takten. Här måste barn från 6 års ålder samarbeta för att komma vidare. Lämplig för 2 personer.

Innehåll:

  • 2 BS Balans-skidor med snören och handtag

Detaljer:

  • Mått: 90 x 8,5 x 2 cm
  • Material: Trä
  • Rek ålder: från 6 år
Mer information
ModellGA130
EAN8717775441304
VarumärkeBS - Buitenspeel
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.