Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Bruder Liebherr Articulated hjullastare L574 - 02430

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 447:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
3216
   

Liebherr L574 hjullastare från Bruder har en stor lutande frontskopa som kan manövreras med en hand tack vare den nyutvecklade mekaniken. Midjestyrning och off-road bakaxel gör att denna leksak är väldigt lätt att manövrera. Motorhuven kan öppnas. Tillverkad i kraftig stöttålig plast med gummidäck.

  • Skala 1:16
  • Mått: 52.5 x 18.5 x 22.5 cm
  • Rek. ålder: från 4 år
Mer information
Modell02430
EAN4001702024307
VarumärkeBruder
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.