Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Bruder Liebherr Articulated hjullastare L574 - 02430

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Här hittar du grävmaskiner, lastbilar, gaffeltruckar, bulldozrar och mycket mer. De detaljerade anläggnings- och byggfordonen från den tyska leksakstillverkaren Bruder är av hög kvalitet och väldigt populära bland både stora och små. Byggarbetsplatsen har aldrig sett mer verklig ut och med leksaksfordon från Bruder kan du vara säker på att jobbet blir gjort!

De mest ikoniska traktormodellerna från John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas och många andra märken finns nu att leka med som miniatyrer tillverkade av Bruder. Här hittar du verklighetstrogna och detaljerade traktorer, släp, plogar, harvar, såmaskiner, skördetröskor och andra spännande tillbehör. Skogsarbetaren måste ha ordning på all utrustning när det är dags för dagens arbetsuppgifter. Skogen måste skötas, timmer flyttas och allt ska göras på ett säkert sätt. Med skogsmaskiner, timmerbilar och arbetsfordon från Bruder kan de små skogsvaktarna starta dagens äventyr och vara säkra på att utrustningen aldrig sviker.

Alla fordon från Bruder är miniatyrer av verklighetens stora maskiner vilket bidrar till att göra rolleken mer realistisk. Bruder producerar leksaker som varar i många generationer. Företaget är en av världens främsta tillverkare av leksaksfordon och deras filosofi är att lek med leksaker är ett fint sätt för barn att lära, växa och uppleva världen runt dem.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer.Hos Bruder hittar du högkvalitativa modellbilar och fordon, med realistiska detaljer, som kan användas både inomhus och utomhus.

Vårt lågpris: 536:-
I lager
SKU
3216
   

Denna Liebherr Articulated hjullastare L574 från den tyska kvalitetsleverantören Bruder har många roliga funktioner och en realistisk design. Liebherr L574 hjullastare har bland annat en motorhuv som kan öppnas och stängas så att man kan se motorn, enkel styrning, terrängbakaxel samt en stor framskopa som kan tippa, och den kan styras med en hand tack vare en nyutvecklad skopmekanism. För att göra spelet ännu roligare kan hjullastaren utrustas med ett reservdäck (ingår ej). Fordonet passar perfekt till resten av Bruders Super Pro och Profi serier. Fordonen och tillbehören från Bruder har unika detaljer och en verklighetstrogen design som ger timmar av lärorik och underhållande lek.

  • Med stor främre skopa som kan tippas och styras med en hand
  • Motorhuven kan öppnas och stängas
  • Med enkel styrning och offroad bakaxel

Innehåller:

  • Bruder Liebherr Articulated hjullastare L574 - 02430

Detaljer:

  • Mått: ca. 52,5 x 18,5 x 22,5 cm (LxBxH)
  • Skala: 1:16
  • Material: plast (ABS)
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell02430
EAN4001702024307
VarumärkeBruder
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.