Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bruder Liebherr grävmaskin - 02426

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 267:-
I lager
SKU
3220
   

Detta är en Liebherr grävmaskin från Bruder med en fullt fungerande skoparm som styrs med en spak. Hytten och armen kan vridas på chassit i 360 grader. De två stödbenen gör att du står extra stadigt när det är dags att gräva. Detta är en perfekt leksak för dagar i sandlådan men den är också populär som samlarobjekt hos vuxna.

  • Rekommenderad ålder: Från 3 år
  • Mått: L39,0 x B15,5 x H22 cm
  • Skala: 1:16
  • Material: Plast
Mer information
Modell02426
EAN4001702024260
VarumärkeBruder
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.