Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BRIO World Smart Tech Sound Action Tunnel Circle tågpaket 33974 - tågbana med tunnel och tåg

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

BRIO har tillverkat kvalitetsleksaker för de yngsta barnen i flera generationer. Leksakerna är säkra att leka med och utvecklar barnets öga-hand-koordination samt främjar den medfödda nyfikenhet. I vårt sortiment hittar du olika slags leksaker från BRIO. Vi har bland annat bultbrädor, plocklådor, dragleksaker, lära-gå-vagnar och träklossar. De klassiska leksakerna i trä är av högsta kvalitet och varar i många år framöver.

BRIO BUILDER är en rolig serie byggsatser som hjälper barnen att lära sig bygga tuffa konstruktioner i trä. BRIO är kända för att tillverka träleksaker av hög kvalitet och fina byggsatser som utmanar barnens kreativitet. BRIO har producerat kvalitetsleksaker i flera generationer och de klassiska leksakerna är fortfarande lika roliga. Se vårt breda sortiment av träklossar, babyleksaker och byggsatser från detta kända varumärke

Vårt lågpris: 597:-
I lager
SKU
07206-200
   

Detta Action Tunnel Circle 33974 tågpaket från BRIO World kommer med två tunnlar och ett lok med Smart Tech Sound Action-teknik. När tåget går genom tunnlarna reagerar tåget med att till exempel bullra. Barnet kan spela in ljudet som tåget kommer att göra genom att trycka på den röda knappen. Du kan placera tunnlarna var som helst längs det cirkulära tågspåret, så att du kan skapa din egen roliga tåghistoria.

Setet är roligt att leka med på egen hand, men kan även kombineras med andra BRIO World tågpaket för extra skoj. Setet kommer med rälsdelar, lok med vagn, samt figurer och tillbehör för rolig lek.

Innehåll:

  • 2 Smart Tech tunnlar
  • 1 Smart Tech tåg
  • 1 vagn
  • 1 figur
  • 8 svängar
  • 1 skylt

Detaljer:

  • Batterikrav: 2 x AAA-batterier (ingår ej)
  • Rek ålder: från 3 år

I BRIO World finns inga gränser och begränsningar - bara oändligt med möjligheter. Bli den du vill vara, var du än vill i BRIO World. Bygg, bygg om, uppfinn och bjud in. Alla lekteman i BRIO World är anslutna till en lekfullt interaktivt system så att du kan åka, köra, springa eller flyga mellan dem om du vill. Välkommen till äventyret!

Mer information
Modell33974
EAN7312350339741
VarumärkeBRIO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.