Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BRIO Tax åkleksak 30281

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

Vårt lågpris: 691:-
Tillfälligt slut
SKU
04206-51

Säg hej till den gulliga åkleksaken från BRIO! Denna åkleksak i form av en tax är redo för nya äventyr och bekantskaper. Hunden har ett greppvänligt handtag och kommer med en stabil design och vackra färger. När man sparkar sig framåt så viftar den lilla hunden med svansen, precis som på riktigt! Leksaken hjälper till att främja barnets motorik och gör lärandet roligt.

Detaljer:

  • Mått: L54,7 x B27,5 x H39,1 cm.
  • Rek.ålder: från 12 mån.
Mer information
Modell30281
EAN7312350302813
VarumärkeBRIO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.