Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BRIO Ride-on Tax åkleksak 30281 - leksakshund i trä

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

Vårt lågpris: 914:-
Skynda dig! Bara 1 kvar i lager
SKU
04206-51
   

Upptäck en hållbar och säker åkleksak för småbarn – den svartvita hunden med röd svans! Denna åkleksak i form av en tax är redo för nya äventyr och bekantskaper. Hunden har ett greppvänligt handtag och kommer med en stabil design och vackra färger. När man sparkar sig framåt så viftar den lilla hunden med svansen, precis som på riktigt! Leksaken hjälper till att främja barnets motorik och bidrar till många roliga lekstunder.

Innehåller:

  • BRIO Ride-on Tax åkleksak 30281 - leksakshund i trä

Detaljer:

  • Mått: L54,7 x B27,5 x H39,1 cm.
  • Rek.ålder: från 12 mån.
Mer information
Modell30281
EAN7312350302813
VarumärkeBRIO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.