Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Spana in årets Black Deals här! Spana in årets Black Deals här!

Bitzee Digitalt husjur - interaktiv djurfigur barnen kan leka med och ta hand om

Lowest price at PriceRunner

Vårt lågpris: 462:-
I lager
SKU
07233-34
   

Bitzee är små, digitala djur som barn kan ta hand om och leka med, och följa från bebisstadiet till fullvuxen.

Bitzees är små digitala husdjur som bor i en lila podd och när man öppnar upp den så dyker spännande lekmöjligheter upp på den lilla skärmen. Man börjar med en Bitzee och kan när den är fullvuxen locka till sig ytterligare 14 olika söta djur. Man kan ta på, mata och leka med dem genom att swipea över skärmen eller genom att skaka och luta på hela podden.

Ju mer engagerad barnet är i spelet, desto fler digitala djur kan de få. Barn får en fantastisk möjlighet att öva på att bry sig när de tar hand om sin Bitzee och matar, leker och vaggar dem till sömns. Tillsammans kan ni uppleva karaktärens utveckling från söta bebisar till fullvuxna vuxna och vidare till Super Bitzee. Varje Super Bitzee datordjur kommer med kläder och spel som kan göras tillsammans.

Använd godsaker för att locka fram nya Bitzees och samla alla 15. 

Innehåller:

  • Bitzee Pets interaktivt husdjur
  • Instruktioner 

Detaljer:

  • Batteribehov: 3xAA-batterier ingår
  • Ålder: från 5 år

OBS! Läs intruktionerna innan användning för att få mest glädje utav er Bitzee. Plastskärmen får inte vikas och ska behandlas varsamt.

Mer information
Modell6067790
EAN778988491089
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.