Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Elektriska bilbanor

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Pris
Nyhet
Varumärke
    POPULÄRA VARUMÄRKEN
  1. ALLA VARUMÄRKEN A-Ö
Ålder
Interesse

36 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

36 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

Starta motorerna - klara, färdiga, GÅ!!! Elektriska bilbanor ger dig en känsla som påminner om riktiga racerbilar. Du bör börja när skottet går, tajma ingången i svängen, gasa på raksträckorna och vara den som kommer först över mållinjen. Och för att göra det extra spännande, vem tar sig igenom loopen utan att ramla ner eller köra av? Elektriska bilbanor med varvräknare håller koll på loppet för dig medan du kan koncentrera dig på att köra. Att köra med elektriska bilbanor får fram tävlingsinstinkten i dig och låter dig tävla med vänner och familj, eller så kan du använda tidtagning för att öva mot dig själv fram till ditt nästa stora lopp.

Föraren med de bästa färdigheterna behärskar banan bäst och vinner till slut, och att leka med bilbanor kommer garanterat att ge många timmars rolig lek. Att köra bil på en stängd bana är en bra utgångspunkt för roliga tävlingar; vem klarar flest varv utan att köra av? Vem kör flest varv på kortast tid? Utbytbara spårdelar gör att du kan ställa in banan precis som du vill. Och med en rad tillbehör, förlängningar, bilar och spår kan du anpassa banan till alla tävlingssituationer.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.