Batman Armory Attack Batcycle figurpaket - Batman vs. Swamp Thing - 10 cm

-30%

Hjälp Batman att bekämpa alla skurkar i Gotham City!

Lev dig in i Batmans actionfyllda värld med hjälp av Batman-LEGO, maskeradkläder, actionfigurer, matlådor och många andra produkter. Till skillnad från andra superhjältar har inte Batman superkrafter utan han använder sitt intellekt, sina kunskaper inom kampsport och modern teknologi för att kunna bekämpa ondskan.

Kampanjpris 227,50
Vårt lågpris: 325:-
30%
Du sparar: 97,50
I lager
SKU
06226-128
   

Skapa dina egna Batman-inspirerade äventyr med Batman vs Swamp Thing Armory Attack Batcycle figurpaket!

De exklusiva 10 cm höga actionfigurerna Batman och Swamp Thing har detaljerade utseenden i serietecknad stil och vapentillbehör som ger liv till dina favoritkaraktärer från Batman. Utrusta Batman med en hammare, gripkrok, axelkanon och mer. Montera Batman på sitt Batcycle-fordon, snurra på Batcycle-hjulet för att fästa tillbehör och sen är du är redo att ta dig an superskurkarna.

Batman- och DC-fans i alla åldrar kommer att älska dessa Batman-actionfigurer som engagerar fantasin och låter dem skapa sina egna episka superhjältestrider och äventyr. Samla flera figurer och fordon från ett stort urval av Batman-set för den ultimata DC-samlingen. Gör dig redo för episk action med Batman och Swamp Thing!

Innehåller:

  • Batman actionfigur
  • Swamp Thing actionfigur
  • Batcycle fordon
  • 6 tillbehör

Detaljer:

  • Mått figurer: ca. 10 cm (H)
  • Ålder: från 3 år
    Mer information
    Modell6064766
    EAN778988343227
    VarumärkeBatman
    Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.