Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbiedockor och lekset

Artiklar 1-52 av 131

Page
per page
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-52 av 131

Page
per page
Sätt fallande sortering

De populära dockorna från Barbie finns i många varianter med olika hårfärger, utseenden och tillbehör. Den klassiska Barbiedockan lanserades år 1959, är 29 cm hög och har rörliga leder. Barbiedockor bidrar till många roliga timmar fyllda av lek och rollspel för små Barbiefans. Med mängder av olika kläder, tillbehör, fordon, dockhus och möbler är det bara fantasin som sätter gränser för hur rolig leken kan bli.

Klä din Barbiedocka i vackra klänningar eller coola jeans och fullända looken med en mängd olika tillbehör. Barbie och hennes vänner älskar att klä upp sig och ändra sin stil, och de bär kläder som låter dem inta olika yrkesroller. Fyll Barbies garderob med vackra kläder, skor och smycken så att hon har mycket att välja på, oavsett om hon ska till jobbet, på semester eller på en resa med sina vänner. Här hittar du ett stort urval av kläder, accessoarer och utrustning till din Barbie-docka.

Denna klassiker från Mattel är fortfarande lika populär som tidigare och den eleganta dockan bjuder på oändliga lekmöjligheter. Passar från 3 år och uppåt.

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.