Barbie Ultimate Closet and doll - garderob och Barbiedocka med 15 tillbehör

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra leken ännu roligare och lekmöjligheterna oändliga.

De populära dockorna från Barbie finns i många varianter med olika hårfärger, utseenden och tillbehör. Den klassiska Barbiedockan lanserades år 1959, är 29 cm hög och har rörliga leder. Barbiedockor bidrar till många roliga timmar fyllda av lek och rollspel för små Barbiefans. Med mängder av olika kläder, tillbehör, fordon, dockhus och möbler är det bara fantasin som sätter gränser för hur rolig leken kan bli.

Barbie är kanske världens bästa rumskamrat och hyresgäst, och ofta är hennes dockhus helt inflyttningsklara. Dockhusen och Barbies Dreamhouse är fullspäckade med detaljer och kommer med både möbler och tillbehör i Barbies favoritfärger och stilar. Inred dockhusen precis som du vill med olika tillbehör, lekset och dockor, och fyll sedan Barbies garderob med kläder och färgglada accessoarer. Barbies Dreamhouse, Barbies Townhouse och Barbies mindre dockhus kommer med allt du behöver för att skapa ett riktigt mysigt hem för just din docka.

Med bilar och fordon speciellt anpassade för Barbie kan hon och hennes vänner ge sig av på spännande resor  och du kan hänga med! Hitta spännande destinationer och låt henne skapa fina minnen tillsammans med Ken och sina vänner. Bilarna, helikoptrarna och de andra fordonen från Barbie är detaljerade med spännande lekmöjligheter och det är helt tydligt att Barbie har varit med och godkänt designen. Barbies fordon är fullspäckade med tillbehör och olika funktioner.

Vårt lågpris: 347:-
Tillfälligt slut
SKU
06195-217

Barbie behöver en plats för alla sina kläder och denna garderob är perfekt för förvaring. Det rosa skåpet har ett handtag ovanpå så det är lätt att bära till nya platser. Den har dubbla dörrar med glas och det finns plats för din Barbie inuti garderoben när du ska förlytta dig.

Skåpet består av hyllor och galgar. Om du behöver något att fylla skåpet med kan du andas ut, eftersom den här leksatsen innehåller massor. Klänningar, galgar, skor, smycken, väskor och mycket mer ingår. Den levereras också med en Barbie-docka med långt blont hår och hon bär en söt blå jumpsuit med blommor på.

Innehåll:

  • Barbie Ultimate klesskap
  • Barbiedocka
  • 2 klänningar
  • 6 galgar
  • 3 par skor
  • 2 smycken
  • Andra tillbehör

Detaljer:

  • Mått: L32 x B9 x H34 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellGBK12
EAN887961716450
VarumärkeBarbie
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.