Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Barbie Malibu Townhouse dockskåp - 3 våningar med möbler och tillbehör 90 cm

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra leken ännu roligare och lekmöjligheterna oändliga.

De populära dockorna från Barbie finns i många varianter med olika hårfärger, utseenden och tillbehör. Den klassiska Barbiedockan lanserades år 1959, är 29 cm hög och har rörliga leder. Barbiedockor bidrar till många roliga timmar fyllda av lek och rollspel för små Barbiefans. Med mängder av olika kläder, tillbehör, fordon, dockhus och möbler är det bara fantasin som sätter gränser för hur rolig leken kan bli.

Barbie är kanske världens bästa rumskamrat och hyresgäst, och ofta är hennes dockhus helt inflyttningsklara. Dockhusen och Barbies Dreamhouse är fullspäckade med detaljer och kommer med både möbler och tillbehör i Barbies favoritfärger och stilar. Inred dockhusen precis som du vill med olika tillbehör, lekset och dockor, och fyll sedan Barbies garderob med kläder och färgglada accessoarer. Barbies Dreamhouse, Barbies Townhouse och Barbies mindre dockhus kommer med allt du behöver för att skapa ett riktigt mysigt hem för just din docka.

Med bilar och fordon speciellt anpassade för Barbie kan hon och hennes vänner ge sig av på spännande resor  och du kan hänga med! Hitta spännande destinationer och låt henne skapa fina minnen tillsammans med Ken och sina vänner. Bilarna, helikoptrarna och de andra fordonen från Barbie är detaljerade med spännande lekmöjligheter och det är helt tydligt att Barbie har varit med och godkänt designen. Barbies fordon är fullspäckade med tillbehör och olika funktioner.

Vårt lågpris: 1 196:-
Tillfälligt slut
SKU
22309

Med sina tre våningar och 4 möblerade rum erbjuder Barbiehuset Townhouse oändliga lekmöjligheter.

Fäll ut dockhuset och lek i 4 separata rum och i lounge området på taket. Detta dockskåp i plast är komplett med realistiska detaljer och smarta lösningar. Fantastiska möbler och moderna tillbehör inspirerar till kreativ och fantasifull lek. Huset kan enkelt fällas ihop, med tillbehören inuti, så att det är lätt att städa bort och tar liten plats när det ska förvaras.

På första våningen hittar du kök och vardagsrum och på andra våningen hittar du badrum och sovrum med garderober för Barbies alla kläder. Längst upp hittar du en superhäftig takterrass som Barbie och hennes vänner kan koppla av på (dockor köps separat). Låt dockorna ta sig mellan våningarna med hissen.

  • 4 separata rum + takterrass
  • Vik ut taket för att få en takterrass
  • Manuell hiss
  • Möblerat
  • Hopfällbart

Ett väldigt fint dockhus från Barbie - perfekt för barnrummet!

Innehåller:

  • Barbie Malibu Townhouse dockskåp
  • Möbler

Detaljer:

  • Mått: ca. 20 x 60 x 90 cm
  • Ålder: från 3 år

OBS! Dockor ingår ej. Säljs separat.

 

Mer information
ModellDLY32
EAN887961272079
VarumärkeBarbie
dly32 townhouse med stort kjøkken dly32 townhouse med stort kjøkken

Köket

Duka upp med en utsökt frukost för en bra start på dagen.

dly32 dukkehus med takterrasse dly32 dukkehus med takterrasse

Takterrass

Njut av solen med ett glas juice och gott sällskap på takterrassen.

dly32 barbiehus med stort bad dly32 barbiehus med stort bad

Badrum

Ta ett skönt bad efter en lång dag, eller gör dig redo för dagen i det lyxiga badrummet.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.