Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Barbie Malibu House - bärbart dockhus med två våningar och 25 tillbehör

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra leken ännu roligare och lekmöjligheterna oändliga.

De populära dockorna från Barbie finns i många varianter med olika hårfärger, utseenden och tillbehör. Den klassiska Barbiedockan lanserades år 1959, är 29 cm hög och har rörliga leder. Barbiedockor bidrar till många roliga timmar fyllda av lek och rollspel för små Barbiefans. Med mängder av olika kläder, tillbehör, fordon, dockhus och möbler är det bara fantasin som sätter gränser för hur rolig leken kan bli.

Barbie är kanske världens bästa rumskamrat och hyresgäst, och ofta är hennes dockhus helt inflyttningsklara. Dockhusen och Barbies Dreamhouse är fullspäckade med detaljer och kommer med både möbler och tillbehör i Barbies favoritfärger och stilar. Inred dockhusen precis som du vill med olika tillbehör, lekset och dockor, och fyll sedan Barbies garderob med kläder och färgglada accessoarer. Barbies Dreamhouse, Barbies Townhouse och Barbies mindre dockhus kommer med allt du behöver för att skapa ett riktigt mysigt hem för just din docka.

Med bilar och fordon speciellt anpassade för Barbie kan hon och hennes vänner ge sig av på spännande resor  och du kan hänga med! Hitta spännande destinationer och låt henne skapa fina minnen tillsammans med Ken och sina vänner. Bilarna, helikoptrarna och de andra fordonen från Barbie är detaljerade med spännande lekmöjligheter och det är helt tydligt att Barbie har varit med och godkänt designen. Barbies fordon är fullspäckade med tillbehör och olika funktioner.

Vårt lågpris: 1 012:-
I lager
SKU
09192-4
   

Det bärbara Barbie Malibu dockhuset uppmuntar till fantasifulla lekstunder där barnen kan leka ut spännande historier tillsammans med Barbie. Dockhuset kan öppnas upp och består av två våningar med sex olika rum för barnet att inreda. Vardagsrummet kan förvandlas till en bio, köket blir en smoothie-bar och alla gästerna kan sova i våningssängen.

Låt dockorna pynta sig i badrummet, laga mat i köket eller grilla ute i trädgården. Några av de medföljande tillbehören kommer med handtag vilket gör att dockan kan hålla i dem. Med detta lekset från Barbie är lekmöjligheterna oändliga!

  • 2 våningar
  • 6 rum
  • 25 möbler och tillbehör

Innehåll:

  • Barbie Malibu dockhus
  • Möbler som bord, sofa, stolar m.m.
  • Tillbehör som tallrikar, hårfön m.m.

Detaljer: 

  • Mått: 91,4 x 41,9 x 68,6 cm
  • Rek.ålder: från 3 år

OBS! Docka ingår ej.

Mer information
ModellFXG57
EAN0887961690774
VarumärkeBarbie
Husets tak kan gjøres om til køyeseng for soveplass til 4 dukker (selges separat) Husets tak kan gjøres om til køyeseng for soveplass til 4 dukker (selges separat)

Övernattningsfest

Taket är omvandlat till en våningssäng för sovplats till 4 dockor.

Stua har dreibar vegg og kan gjøres om til underholdningsrom Stua har dreibar vegg og kan gjøres om til underholdningsrom

Filmkväll

Vänd väggen i vardagsrummet för att förvandla det till ett underhållningsrum.

Nyt en sunn smoothie enten utendørs eller inne Nyt en sunn smoothie enten utendørs eller inne

Juicebar

Gå till smoothiebaren för en hälsosam drink ute eller inne.

Avslør dysjen og nyt pedikyr på spa Avslør dysjen og nyt pedikyr på spa

Spatid

Avslöja duschen i badrummet och njut av en pedikyr på spaet.

25+ deler inkludert som du kan utforske og bruke til historiefortelling og lek 25+ deler inkludert som du kan utforske og bruke til historiefortelling og lek

25+ delar

Sortera och utforska design och berättande.

Huset brettes enkelt sammen, med plass til alt innhold for praktisk lagring Huset brettes enkelt sammen, med plass til alt innhold for praktisk lagring

Packa ihop

Städa enkelt bort - allt får plats inne i huset.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.