Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Barbie Karriärdocka gymnastik - docka med gymnastikkläder och 15 delar

-29%

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra leken ännu roligare och lekmöjligheterna oändliga.

De populära dockorna från Barbie finns i många varianter med olika hårfärger, utseenden och tillbehör. Den klassiska Barbiedockan lanserades år 1959, är 29 cm hög och har rörliga leder. Barbiedockor bidrar till många roliga timmar fyllda av lek och rollspel för små Barbiefans. Med mängder av olika kläder, tillbehör, fordon, dockhus och möbler är det bara fantasin som sätter gränser för hur rolig leken kan bli.

Barbie är kanske världens bästa rumskamrat och hyresgäst, och ofta är hennes dockhus helt inflyttningsklara. Dockhusen och Barbies Dreamhouse är fullspäckade med detaljer och kommer med både möbler och tillbehör i Barbies favoritfärger och stilar. Inred dockhusen precis som du vill med olika tillbehör, lekset och dockor, och fyll sedan Barbies garderob med kläder och färgglada accessoarer. Barbies Dreamhouse, Barbies Townhouse och Barbies mindre dockhus kommer med allt du behöver för att skapa ett riktigt mysigt hem för just din docka.

Med bilar och fordon speciellt anpassade för Barbie kan hon och hennes vänner ge sig av på spännande resor  och du kan hänga med! Hitta spännande destinationer och låt henne skapa fina minnen tillsammans med Ken och sina vänner. Bilarna, helikoptrarna och de andra fordonen från Barbie är detaljerade med spännande lekmöjligheter och det är helt tydligt att Barbie har varit med och godkänt designen. Barbies fordon är fullspäckade med tillbehör och olika funktioner.

29%
Kampanjpris 360:- 505:- Du sparar: 145,-
I lager
SKU
04205-48
   

Denna Barbiedocka kan verkligen leverera på gymnastikmattan och nu kan du vara med henne en dag på gymnastikträning. Dockan levereras med två olika gymnastikdräkter och en träningsdräkt för uppvärmning. Det kommer också med en bom, två ringar, väska, sneakers, trofé och drillpinnar. Allt hon behöver för att få igenom ett hårt träningsprogram.

Se dockan träna på bommen när hon kastar ringarna, eller fäst ringen på dockan och se henne snurra. När hon är klar är hon redo att ta emot pokalen och medaljen och ni kan fira tillsammans. Dockan har flexibla leder, så det är lätt att placera henne i olika lägen. Hennes långa hår är också uppsatt i en tofs ovanpå så att hon inte får håret i ansiktet när hon tränar.

Innehåller:

 • Barbiedocka
 • 2 gymnastikdräkter
 • Träningsoverall
 • Väska
 • Gympaskor
 • Bom
 • 2 ringar
 • Pokal och medalj
 • Och mycket mer

Detaljer:

 • Mått docka: 30 cm (H)
 • Rek ålder: Från 3 år
Mer information
ModellGJM72
EAN887961813937
VarumärkeBarbie
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.