Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Black Deals avslutas om:

Barbie groom'n Care lekset - med docka och 2 hästar - över 20 tillbehörsdelar

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra leken ännu roligare och lekmöjligheterna oändliga.

De populära dockorna från Barbie finns i många varianter med olika hårfärger, utseenden och tillbehör. Den klassiska Barbiedockan lanserades år 1959, är 29 cm hög och har rörliga leder. Barbiedockor bidrar till många roliga timmar fyllda av lek och rollspel för små Barbiefans. Med mängder av olika kläder, tillbehör, fordon, dockhus och möbler är det bara fantasin som sätter gränser för hur rolig leken kan bli.

Barbie är kanske världens bästa rumskamrat och hyresgäst, och ofta är hennes dockhus helt inflyttningsklara. Dockhusen och Barbies Dreamhouse är fullspäckade med detaljer och kommer med både möbler och tillbehör i Barbies favoritfärger och stilar. Inred dockhusen precis som du vill med olika tillbehör, lekset och dockor, och fyll sedan Barbies garderob med kläder och färgglada accessoarer. Barbies Dreamhouse, Barbies Townhouse och Barbies mindre dockhus kommer med allt du behöver för att skapa ett riktigt mysigt hem för just din docka.

Med bilar och fordon speciellt anpassade för Barbie kan hon och hennes vänner ge sig av på spännande resor  och du kan hänga med! Hitta spännande destinationer och låt henne skapa fina minnen tillsammans med Ken och sina vänner. Bilarna, helikoptrarna och de andra fordonen från Barbie är detaljerade med spännande lekmöjligheter och det är helt tydligt att Barbie har varit med och godkänt designen. Barbies fordon är fullspäckade med tillbehör och olika funktioner.

Vårt lågpris: 627:-
Tillfälligt slut
SKU
08218-09

Hjälp Barbiedockan ta hand om hennes två hästar. Barbie och hennes två bästa hästvänner tillbringar mycket tid tillsammans, vårdar dem, matar dem och leker med dem. Barbie Groom'n care inspirerar till vård, styling och kompiskul med dockan och hennes två hästar.

Pensla båda hästarnas maner med svampen och använd sedan iskallt vatten för att få fram färgglada ränder på manen och använd varmt vatten för att ändra färg-transformationen och upprepa om och om igen. Dekorera hästarnas man med fjärilsklämman, lägg den över håret och tryck ner för att få färgglada fjärilar i håret. Gör samma sak på dockans hår så att de kan matcha varandra, eller sätt i de färgrika hårförlängningarna. När hästarna har stylats och skötts färdigt, behöver Barbie hjälp med att mata hästarna. Fäst lådan med en morot på staketet så hästen kan äta. Hästens huvud kan röra sig upp och ner för mer realistisk lek.

Barbiedockan bär en söt regnbågsfärgad snickarshorts och rosa stövlar så att hon alltid är redo för en ridtur med hästarna. När hästarna ätit färdigt, kan dockans knän böjas och hon kan sätta sig på hästen för en ridtur. Leksetet levereras med ett staket så att hästen kan stå inne när de ska skötas om eller äta.

  • Barbie groom'n Care lekset

Innehåll:

  • 1 Barbie docka
  • 2 hästar
  • Staket
  • Foder
  • Hårstylingtillbehör
  • Andra tillbehör  

Detaljer:

  • Mått docka: ca 30 cm (H)
  • Rek. ålder: från 3 år
Mer information
ModellGXV77
EAN887961963298
VarumärkeBarbie
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.