Barbie Fold and Go dockhus med 2 våningar och 4 rum - fullt möblerat - docka och tillbehör ingår - 76 cm

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra leken ännu roligare och lekmöjligheterna oändliga.

De populära dockorna från Barbie finns i många varianter med olika hårfärger, utseenden och tillbehör. Den klassiska Barbiedockan lanserades år 1959, är 29 cm hög och har rörliga leder. Barbiedockor bidrar till många roliga timmar fyllda av lek och rollspel för små Barbiefans. Med mängder av olika kläder, tillbehör, fordon, dockhus och möbler är det bara fantasin som sätter gränser för hur rolig leken kan bli.

Barbie är kanske världens bästa rumskamrat och hyresgäst, och ofta är hennes dockhus helt inflyttningsklara. Dockhusen och Barbies Dreamhouse är fullspäckade med detaljer och kommer med både möbler och tillbehör i Barbies favoritfärger och stilar. Inred dockhusen precis som du vill med olika tillbehör, lekset och dockor, och fyll sedan Barbies garderob med kläder och färgglada accessoarer. Barbies Dreamhouse, Barbies Townhouse och Barbies mindre dockhus kommer med allt du behöver för att skapa ett riktigt mysigt hem för just din docka.

Med bilar och fordon speciellt anpassade för Barbie kan hon och hennes vänner ge sig av på spännande resor  och du kan hänga med! Hitta spännande destinationer och låt henne skapa fina minnen tillsammans med Ken och sina vänner. Bilarna, helikoptrarna och de andra fordonen från Barbie är detaljerade med spännande lekmöjligheter och det är helt tydligt att Barbie har varit med och godkänt designen. Barbies fordon är fullspäckade med tillbehör och olika funktioner.

Vårt lågpris: 788:-
I lager
SKU
06227-47
   

Detta smarta Barbie Fold and Go dockhus har 2 våningar med 4 olika lekområden, och kommer fullt möblerat och med docka och valp.

Leksetet innehåller massor av spännande tillbehör för fantasifull lek, så plocka fram dina favoritdockor (andra dockor köps separat) och låt dem flytta in hos Barbie! Huset är lätt att fälla ihop när det inte används. Laga frukost i köket och njut av den i gott sällskap i matsalen. Ta en dusch i badrummet och borsta tänderna innan du går och lägger dig i sovrummet på andra våningen.

Dockhuset erbjuder 360 graders lek och nöje, och har fina detaljer för autentisk lek för de fantasifulla barnen. Det fullt möblerade Barbiehuset har en modern design i äkta rosa Barbie stil, och eftersom Barbie älskar husdjur kommer detta set med en söt valp. Välkomna vänner och familj vid ytterdörren och bjud dem på något att äta medan valpen nyfiket springer runt. När lektiden är över kan hela huset packas ihop för enkel städning och kul på språng. Med så många lekmöjligheter är detta hus perfekt för barn från 3 års ålder och uppåt.

Innehåller:

  • Barbie fold and go hus
  • Barbiedocka
  • Bord
  • 2 stolar
  • 1 valp
  • Stekpanna
  • Tvålflaska
  • Och mer!

Detaljer:

  • Mått: 76 x 50 (LxH)
  • Ålder: från 3 år

OBS! Det ingår endast en docka. Fler kan köpas separat.

Mer information
ModellHCD48
EAN194735007677
VarumärkeBarbie
hcd48 barbie hus med bad hcd48 barbie hus med bad

Badrum

På ena vikbara väggen hittar du badrummet med toalett, hyllor och illusionen av fler badrumsmöbler.

hcd48 hus til barbiedukker med kjøkken hcd48 hus til barbiedukker med kjøkken

Kök

I köket hittar du allt du behöver för att laga en god måltid.

hcd48 fold and go barbiehus med spisestue hcd48 fold and go barbiehus med spisestue

Matbord

Laga maten i köket och ät ute i matsalen i gott sällskap kring bordet.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.