Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Dreamtopia Prinsessa - Sparkle

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra leken ännu roligare och lekmöjligheterna oändliga.

Vårt lågpris: 243:-
I lager
SKU
05195-170
   

Barbie Dreamtopias prinsessor är klädda för alla kungliga tillfällen och äventyr. Här hittar du bland annat dockor med klänningar som har avtagbara kjolar, vackra tiaror och matchande skor.

Denna docka kommer klädd helt i lila med glittrande detaljer och en vacker tiara.

Varje Barbie-docka är inspirerad av olika teman och du kan välja bland Barbie-dockor som representerar regnbågen, godis eller glittrande berg. Samla alla Barbie Dreamtopia-dockor med tillbehör och låt kreativiteten flöda fritt!

Innehåll:

  • Barbie Dreamtopia Prinsesse - Sparkle

Detaljer:

  • Höjd: 29 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellFXT15
EAN887961698923
VarumärkeBarbie
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.