Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Dreamtopia Princess - juveler

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

Vårt lågpris: 157:-
I lager
SKU
05205-102
   

Prinsessan från Barbie Dreamtopia kommer klädd i en härligt färgglad outfit med mönster av ädelstenar och glitter. Kjolen är avtagbar, medan överdelen är stöpt. Det ingår även en tiara som fulländar looken.

Barbie Dreamtopias prinsessor är klädda för alla möjliga kungliga tillfällen och äventyr. De kommer med stöpta överdelar, avtagbara kjolar och vackra tiaror. Varje dockas stil är inspirerad av dess riken - välj mellan dockor med olika teman som regnbågar, godis eller glittrande berg. Samla på alla dockor från Dreamtopia och låt drömmarna sväva!

Innehåll:

  • Barbie
  • Kjol och stöpt topp
  • Tiara

Detaljer:

  • Mål: H29 cm
  • Alder: fra 3 år
Mer information
ModellGJK15
EAN887961813067
VarumärkeBarbie
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.