Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Barbie Dreamtopia Brush 'N Sparkle Unicorn - magisk enhörning med ljud och ljus

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra leken ännu roligare och lekmöjligheterna oändliga.

De populära dockorna från Barbie finns i många varianter med olika hårfärger, utseenden och tillbehör. Den klassiska Barbiedockan lanserades år 1959, är 29 cm hög och har rörliga leder. Barbiedockor bidrar till många roliga timmar fyllda av lek och rollspel för små Barbiefans. Med mängder av olika kläder, tillbehör, fordon, dockhus och möbler är det bara fantasin som sätter gränser för hur rolig leken kan bli.

Barbie är kanske världens bästa rumskamrat och hyresgäst, och ofta är hennes dockhus helt inflyttningsklara. Dockhusen och Barbies Dreamhouse är fullspäckade med detaljer och kommer med både möbler och tillbehör i Barbies favoritfärger och stilar. Inred dockhusen precis som du vill med olika tillbehör, lekset och dockor, och fyll sedan Barbies garderob med kläder och färgglada accessoarer. Barbies Dreamhouse, Barbies Townhouse och Barbies mindre dockhus kommer med allt du behöver för att skapa ett riktigt mysigt hem för just din docka.

Med bilar och fordon speciellt anpassade för Barbie kan hon och hennes vänner ge sig av på spännande resor  och du kan hänga med! Hitta spännande destinationer och låt henne skapa fina minnen tillsammans med Ken och sina vänner. Bilarna, helikoptrarna och de andra fordonen från Barbie är detaljerade med spännande lekmöjligheter och det är helt tydligt att Barbie har varit med och godkänt designen. Barbies fordon är fullspäckade med tillbehör och olika funktioner.

Vårt lågpris: 473:-
Tillfälligt slut
SKU
05195-171

Denna enhörningshäst från Barbie Dreamtopia gör leken ännu roligare. Borsta manen på Brush 'n Sparkle-enhörningen för att aktivera ett magiskt färgspel och ljud!

När du kammar den rosa långa manen med den magiska borsten kommer enhörningen att spela upp 4 olika ljud och den börjar även att lysa. En av ljudsekvenserna är Barbie Dreamtopias signaturmelodi. Enhörningens man kan borstas om och om igen och ljud och ljus kommer att spelas upp på nytt, det finns även en knapp som kan tryckas in för att aktivera ljud och ljus utan att borsta enhörningen. Så roligt! Enhörningen är vit med stjärnor i olika färger och har en lång rosa man. Med Barbie Brush 'N Sparkle Dreamtopias magiska enhörning kan äventyret börja!

Innehåller: 

  • Barbie Dreamtopia Brush 'N Sparkle magisk enhörning

Detaljer:

  • Mått: 34 x 8 x 33 cm (HxBxL)
  • Batteribehov: 3 x AAA
  • Ålder: från 3 år
Mer information
ModellGFH60
EAN887961762396
VarumärkeBarbie
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.