Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Barbie Dreamtopia 2-i-1 Prinsessa och sjöjungfru - blond 29 cm

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra leken ännu roligare och lekmöjligheterna oändliga.

De populära dockorna från Barbie finns i många varianter med olika hårfärger, utseenden och tillbehör. Den klassiska Barbiedockan lanserades år 1959, är 29 cm hög och har rörliga leder. Barbiedockor bidrar till många roliga timmar fyllda av lek och rollspel för små Barbiefans. Med mängder av olika kläder, tillbehör, fordon, dockhus och möbler är det bara fantasin som sätter gränser för hur rolig leken kan bli.

Barbie är kanske världens bästa rumskamrat och hyresgäst, och ofta är hennes dockhus helt inflyttningsklara. Dockhusen och Barbies Dreamhouse är fullspäckade med detaljer och kommer med både möbler och tillbehör i Barbies favoritfärger och stilar. Inred dockhusen precis som du vill med olika tillbehör, lekset och dockor, och fyll sedan Barbies garderob med kläder och färgglada accessoarer. Barbies Dreamhouse, Barbies Townhouse och Barbies mindre dockhus kommer med allt du behöver för att skapa ett riktigt mysigt hem för just din docka.

Med bilar och fordon speciellt anpassade för Barbie kan hon och hennes vänner ge sig av på spännande resor  och du kan hänga med! Hitta spännande destinationer och låt henne skapa fina minnen tillsammans med Ken och sina vänner. Bilarna, helikoptrarna och de andra fordonen från Barbie är detaljerade med spännande lekmöjligheter och det är helt tydligt att Barbie har varit med och godkänt designen. Barbies fordon är fullspäckade med tillbehör och olika funktioner.

Vårt lågpris: 262:-
Tillfälligt slut
SKU
02216-219

Denna docka från Barbie Dreamtopia har en fantastisk modeförändring som förvandlar henne från prinsessa till sjöjungfru för dubbel lekglädje. Med en kjol som kan vändas ut och in till en glittrande sjöjungfrufena kan Barbie förvandlas från prinsessa till en majestätisk undervattensvarelse på bara några sekunder. Prinsesskjolen är enkel att ta av och vända på för att avslöja en fena i tyg med gnistrande detaljer. Ta på kjolen igen för att fullända hennes utseende.

Barbiedockan kommer med en extra kjol inkluderad för mer modeglädje, samt en hårborste, trollstav, tiara, halsband och armband. Drömmande barn från 3 år och uppåt kommer att älska att förändra Barbies utseende om och om igen.

Innehåller:

  • Barbie 2-i-1 docka
  • Extra kjol
  • Hårborste
  • Stav
  • Tiara
  • 2 tillbehör

Detaljer:

  • Mått docka: ca. 29 cm
  • Ålder: från 3 år
Mer information
ModellGTF92
EAN0887961913972
VarumärkeBarbie
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.