Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie dockhus och möbler

21 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

21 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

Barbie är kanske världens bästa rumskamrat och hyresgäst, och ofta är hennes dockhus helt inflyttningsklara. Dockhusen och Barbies Dreamhouse är fullspäckade med detaljer och kommer med både möbler och tillbehör i Barbies favoritfärger och stilar. Inred dockhusen precis som du vill med olika tillbehör, lekset och dockor, och fyll sedan Barbies garderob med kläder och färgglada accessoarer. Barbies Dreamhouse, Barbies Townhouse och Barbies mindre dockhus kommer med allt du behöver för att skapa ett riktigt mysigt hem för just din docka.

Barbies Dollhouse kommer i många olika storlekar och varianter. Här hittar du dockhus med både en, två och tre våningar, med eller utan hiss, bassäng och garage. Med möblerna som ingår och extra tillbehörspaket kan du skapa din helt egna stil tillsammans med Barbie. Låt Barbie flytta in i sitt nya hus och låt stora drömmar nå nya höjder!

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.