Barbie Cutie Reveal Dreamland fantasy Unicorn - docka med rosa och turkos enhörningsdräkt och husdjur - 10 överraskningar

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra leken ännu roligare och lekmöjligheterna oändliga.

De populära dockorna från Barbie finns i många varianter med olika hårfärger, utseenden och tillbehör. Den klassiska Barbiedockan lanserades år 1959, är 29 cm hög och har rörliga leder. Barbiedockor bidrar till många roliga timmar fyllda av lek och rollspel för små Barbiefans. Med mängder av olika kläder, tillbehör, fordon, dockhus och möbler är det bara fantasin som sätter gränser för hur rolig leken kan bli.

Barbie är kanske världens bästa rumskamrat och hyresgäst, och ofta är hennes dockhus helt inflyttningsklara. Dockhusen och Barbies Dreamhouse är fullspäckade med detaljer och kommer med både möbler och tillbehör i Barbies favoritfärger och stilar. Inred dockhusen precis som du vill med olika tillbehör, lekset och dockor, och fyll sedan Barbies garderob med kläder och färgglada accessoarer. Barbies Dreamhouse, Barbies Townhouse och Barbies mindre dockhus kommer med allt du behöver för att skapa ett riktigt mysigt hem för just din docka.

Med bilar och fordon speciellt anpassade för Barbie kan hon och hennes vänner ge sig av på spännande resor  och du kan hänga med! Hitta spännande destinationer och låt henne skapa fina minnen tillsammans med Ken och sina vänner. Bilarna, helikoptrarna och de andra fordonen från Barbie är detaljerade med spännande lekmöjligheter och det är helt tydligt att Barbie har varit med och godkänt designen. Barbies fordon är fullspäckade med tillbehör och olika funktioner.

Medlemserbjudande 240,10 30%
Vårt lågpris: 343:-
Tillfälligt slut
SKU
01233-15

Barbie Cutie Reveal Dreamland Fantasy Unicorn är en docka med den sötaste uppackningsupplevelsen. När du öppnar paketet hittar du en mjuk, rosa och turkos Barbie med enhörningsdräkt och fyra överraskningspåsar. Leksetet innehåller 10 överraskningar, inklusive ett litet husdjur! Ta av dig den söta enhörningskostymen för att hitta din nya docka med långt hår och vackra detaljer. I väskorna kan du hitta överraskningar som glänsande klädesplagg, fantastiska accessoarer och en mini enhörning för husdjur.

Kostymöverdelen kan vändas ut och in och användas som en varm och supermjuk fleecejacka, och kostymhuvudet fungerar även som en superbekväm husdjurssäng för ditt nya husdjur. Överraskningarna fortsätter genom att doppa den medföljande svampborsten i kallt vatten och smeka både dockan och husdjuret. Se Barbies ögon och läppar ändra färg, och husdjuret som öppnar och sluter ögonen i kontakt med vattnet. Använd kallt vatten för att aktivera och varmare vatten för att växla tillbaka. Dockan har flera rörliga leder och erbjuder en autentisk och kreativ lekupplevelse.

Innehåller:

  • Barbie Cutie Reveal Dreamland Fantasy Unicorn docka med enhörningsdräkt
  • 10 överraskningar

Detaljer:

  • Mått: ca. 30 cm
  • Ålder: från 3 år
Mer information
ModellHJL58
EAN194735089512
VarumärkeBarbie
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.