Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Barbie bilar och fordon

12 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

12 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

Med bilar och fordon speciellt anpassade för Barbie kan hon och hennes vänner ge sig av på spännande resor  och du kan hänga med! Hitta spännande destinationer och låt henne skapa fina minnen tillsammans med Ken och sina vänner. Bilarna, helikoptrarna och de andra fordonen från Barbie är detaljerade med spännande lekmöjligheter och det är helt tydligt att Barbie har varit med och godkänt designen. Barbies fordon är fullspäckade med tillbehör och olika funktioner.

Barbie Campers and Cars-lekseten ger barnet möjlighet att iscensätta olika situationer från verkligheten och drömma sig bort i en värld av rollspel. Lekstunden blir så mycket roligare när man kan kombinera Barbies bilar, husvagnar och andra fordon med de välkända dockorna och andra lekset från Barbie. 

Ge dig ut på äventyr tillsammans med Barbie - det är alltid något roligt och spännande som väntar bakom nästa sväng när du leker med Barbie!

Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.