Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Barnläkare med tillbehör

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

Vårt lågpris: 294:-
I lager
SKU
02205-187
   

Utforska världen av medicin med denna docka & lekset från Barbie. Dockan ser ut som en riktig barnläkare i sina professionella kläder. Leksetet innehåller också två bebisdockor samt andra tillbehör som gör leken ännu roligare. Låt Barbie undersöka bebisarna och med hjälp av den medföljande utrustningen kan hon ge dem den vård de behöver.

  • Barbie
  • 2 bebisdockor
  • Tillbehör

Detaljer:

  • Höjd vuxen Barbie: ca 29 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellGKH23
EAN887961827262
VarumärkeBarbie
Ålder3-9

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.