Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Barbie 60th Celebration Dreamhouse lekset - dockhus med ljus och ljud, 2 dockor, bil och massor av tillbehör - 114 cm

-33%

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra leken ännu roligare och lekmöjligheterna oändliga.

De populära dockorna från Barbie finns i många varianter med olika hårfärger, utseenden och tillbehör. Den klassiska Barbiedockan lanserades år 1959, är 29 cm hög och har rörliga leder. Barbiedockor bidrar till många roliga timmar fyllda av lek och rollspel för små Barbiefans. Med mängder av olika kläder, tillbehör, fordon, dockhus och möbler är det bara fantasin som sätter gränser för hur rolig leken kan bli.

Barbie är kanske världens bästa rumskamrat och hyresgäst, och ofta är hennes dockhus helt inflyttningsklara. Dockhusen och Barbies Dreamhouse är fullspäckade med detaljer och kommer med både möbler och tillbehör i Barbies favoritfärger och stilar. Inred dockhusen precis som du vill med olika tillbehör, lekset och dockor, och fyll sedan Barbies garderob med kläder och färgglada accessoarer. Barbies Dreamhouse, Barbies Townhouse och Barbies mindre dockhus kommer med allt du behöver för att skapa ett riktigt mysigt hem för just din docka.

Med bilar och fordon speciellt anpassade för Barbie kan hon och hennes vänner ge sig av på spännande resor  och du kan hänga med! Hitta spännande destinationer och låt henne skapa fina minnen tillsammans med Ken och sina vänner. Bilarna, helikoptrarna och de andra fordonen från Barbie är detaljerade med spännande lekmöjligheter och det är helt tydligt att Barbie har varit med och godkänt designen. Barbies fordon är fullspäckade med tillbehör och olika funktioner.

33%
Kampanjpris 2 500:- 3 707:- Du sparar: 1207,-
I lager
SKU
11226-30
   

Barbie 60th Celebration DreamHouse-lekset med ljus för dag-, natt- och festläge, ljud och musik samt 2 Barbie-dockor, en bil och massor av tillbehör för timmars lek!

Barbie firar 60-årsjubileet för Barbie® DreamHouse® med en specialversion av det ikoniska leksetet. Barbie 60th Celebration DreamHouse Playset innehåller allt ditt barn älskar från det ursprungliga DreamHouse plus nya funktioner, fräsch färgpalett med en gnistrande finish, två Barbie-dockor och en bil.

DreamHouse-dockhuset inspirerar till 360-graders lek på tre våningar och 10 vardagsrum inomhus och utomhus. Ytor som kan anpassas ökar nöjet och med en rutschkana och färgskiftande pool inspireras du till det ultimata poolpartyt. Huset har en fungerande hiss, ett separat festrum med DJ-bås, en rutschkana från andra våningen som slutar i en pool, en balkong med hängmatta och en separat lekplats för husdjur.

 • Fira 60-årsdagen av Barbie DreamHouse
 • Fullt möblerat dockhus med 10 lekytor
 • Med ljud, ljud och musik
 • 3 ljusinställningar: Dag, Natt och Fest
 • Flyttbar color change pool

Setet kommer med över 100 tillbehör inklusive 6 doft-delar för att utlösa oändliga berättarögonblick. Med två exklusiva Barbie-dockor och en Barbie-bil i en ny färg kan barn öppna upp detta lyxiga Barbie-drömhus för 60-årsfirandet och upptäcka timmar av lek.

Innehåller:

 • Barbie DreamHouse på 3 våningar
 • 2 Barbie-dockor, Valp, Kattunge
 • Barbie convertible bil
 • Doffa, 2 sängar, 1 hängmatta
 • Bord och 2 stolar, BBQ-enhet
 • Pool, Rutschkana, Disco-kulaKöksutrustning, kyl och lekmat
 • Många fler tillbehör

Detaljer:

 • Mått dockhus: 102 x 108 cm (BxH)
 • Batteribehov: 3 x AA (ingår ej)
 • Ålder: från 3 år

Obs: Monteras av en vuxen. 2 dockor ingår, andra säljs separat.

Mer information
ModellHCD51
EAN194735007660
VarumärkeBarbie
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.