Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Barbie 2-i-1 ambulans och klinik - med ljud och ljus

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra leken ännu roligare och lekmöjligheterna oändliga.

De populära dockorna från Barbie finns i många varianter med olika hårfärger, utseenden och tillbehör. Den klassiska Barbiedockan lanserades år 1959, är 29 cm hög och har rörliga leder. Barbiedockor bidrar till många roliga timmar fyllda av lek och rollspel för små Barbiefans. Med mängder av olika kläder, tillbehör, fordon, dockhus och möbler är det bara fantasin som sätter gränser för hur rolig leken kan bli.

Barbie är kanske världens bästa rumskamrat och hyresgäst, och ofta är hennes dockhus helt inflyttningsklara. Dockhusen och Barbies Dreamhouse är fullspäckade med detaljer och kommer med både möbler och tillbehör i Barbies favoritfärger och stilar. Inred dockhusen precis som du vill med olika tillbehör, lekset och dockor, och fyll sedan Barbies garderob med kläder och färgglada accessoarer. Barbies Dreamhouse, Barbies Townhouse och Barbies mindre dockhus kommer med allt du behöver för att skapa ett riktigt mysigt hem för just din docka.

Med bilar och fordon speciellt anpassade för Barbie kan hon och hennes vänner ge sig av på spännande resor  och du kan hänga med! Hitta spännande destinationer och låt henne skapa fina minnen tillsammans med Ken och sina vänner. Bilarna, helikoptrarna och de andra fordonen från Barbie är detaljerade med spännande lekmöjligheter och det är helt tydligt att Barbie har varit med och godkänt designen. Barbies fordon är fullspäckade med tillbehör och olika funktioner.

Vårt lågpris: 608:-
Tillfälligt slut
SKU
09182-160

Se upp! Barbie kommer i full utryckning! Detta ambulansfordon kan förvandlas till ett litet sjukhus utrustat med medicinska tillbehör. Denna Barbie-ambulans erbjuder mycket rolig extra lek och växlar snabbt från det ena till det andra. Slå på sirenen och lampan och gå med Barbie för att ta hand om patienterna när du kommer till olycksplatsen.

Lyft spaken på baksidan av fordonet för att ändra ambulansen till ett sjukhus som är 60 cm långt. Båda sidorna kan öppnas så att du har tre områden att leka i. En reception, ett väntrum med en liten presentbutik gömd bakom TV:n och ett undersökningsrum med röntgenapparat och säng med hjul.

Leksatsen kommer med över 20 tillbehör som gör leken extra spännande.

Innehåller:

  • 2-i-1 ambulans och sjukhus
  • Säng
  • Kryckor
  • Stetoskop
  • Artiklar till presentbutiken
  • Och mycket mer

Detaljer:

  • Mått: 19 x 45,7 x 26,7 cm
  • Rek ålder: från 3 år

Obs: Docka ingår inte

Mer information
ModellFRM19
EAN887961628739
VarumärkeBarbie

Starta sirenen

Ambulans med ljus och ljud aktiveras med en knapptryckning.

Patienten först

Inspirerande berättande med sjukhus och väntrum.

Professionell hjälp

Med 20+ läkare-inspirerade tillbehör och utrustning ingår.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.