Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie 2-i-1 ambulans och klinik

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

Vårt lågpris: 547:-
I lager
SKU
09182-160
   

Denna leksak från Barbie bjuder på många olika lekmöjligheter och kan användas både som ambulans och klinik. Ljud- och ljuseffekterna startar med hjälp av ett enkelt knapptryck och bidrar till en ännu roligare lek. 

Ambulansen kan förvandlas till tre olika avdelningar; en reception, ett väntrum och ett behandlingsrum och det ingår fler än 20 olika tillbehör.

Innehåll:

  • 1 Lekset
  • Fler än 20st tillbehör

Detaljer:

  • Docka och batterier ingår ej.
  • Rek.ålder: från 3 år.
Mer information
ModellFRM19
EAN887961628739
VarumärkeBarbie
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.