Baby Einstein musikinstrument med ljud och färgglada ljus - 30 melodier och ljud

Baby Einstein - lärande, musik och utveckling för nyfikna barn!

Baby Einstein är av den uppfattningen att framtiden tillhör de som är nyfikna, och med hjälp av leksakerna från Baby Einstein kan föräldrar hjälpa och bidra till utvecklingen av barnets nyfikenhet och lust att upptäcka. Baby Einstein inspirerades av en tv-serie där små barn introducerades för musik, berättelser, siffror och språk anpassade till deras nivå. Leksakerna har väl genomtänkta funktioner som främjar barnets utveckling. Utforska Baby Einsteins värld av lärande, musik och roliga vänner!

Vårt lågpris: 251:-
I lager
SKU
07222-15
   

Detta musikinstrument från Baby Einstein får spädbarn och småbarn att dansa och röra sig till mer än 30 melodier och ljud. Introducera ditt barn till musikens värld, med ett stort urval av låtar från klassiskt till pop. Aktivitetsleksaken är lätt att ta med sig på språng, med ett stort handtag så att ni kan skapa musikfyllda upplevelser med en färgsprakande ljusshow var som helst.

Här stimuleras barnets finmotorik och sinnen samtidigt som de roar sig och dansar till rytmerna – eller kanske leker DJ genom att trycka på de stora knapparna.

Innehåller:

  • Baby Einstein musikinstrument

Detaljer:

  • Mått: ca. 22 x 6 x 13 cm (LxBxH)
  • Batteribehov: 3 x AA (ingår)
  • Ålder: från 12 mån.
Mer information
ModellBE-12042
EAN074451120426
VarumärkeBaby Einstein
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.