Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Aquabeads Star Bead pack - Refill-paket med 800 stjärnformade vattenpärlor i 8 olika färger

Aquabeads vattenpärlor - ett kreativt och roligt sätt att pärla!

Aquabeads-pärlorna ser ut som vanliga små färgglada kulor, men i kontakt med vatten händer något magiskt. Med Aquabeads vattenpärlor pärlar du ihop små färgglada pärlor i olika kombinationer, sprejar över med vatten och ser hur de direkt fäster sig till varandra. Vattenpärlorna liknar strykpärlor men man fäster ihop pärlorna utan att stryka, bara med vatten. Aquabeads vattenpärlor är lätta för barn att använda på egen hand. De är så roliga, nästan som magi!

Vårt lågpris: 101:-
I lager
SKU
10218-07
   

Star Bead Pack refillpaket från Aquabeads innehåller över 800 stjärnpärlor i 8 olika färger inklusive röd, gul, ljusblå, elfenben, vit, ljusrosa, ljuslila och limegrön. Vattenpärlorna är lätta att använda, och du kan göra dina egna mönster på pärlplattan eller använda mallar, helt utan att stryka eller använda lim.

Pärla det du vill pärla, spraya sedan vatten på pärlorna för att få dem att hålla ihop på ett magiskt sätt. När pärlkreationerna är helt torkade efter 60 minuter, ta försiktigt bort dem från plattan och de är färdiga till att visas upp. Pärlplatta och spray ingår ej.

Aquabeads är gjorda av material av högsta kvalitet och är roliga och säkra för hela familjen. Detta set är kompatibelt med alla Aquabeads-set.

Innehåller:

  • 800 stjärnformade vattenpärlor
  • 8 olika färger

Detaljer:

  • Rek ålder: från 4 år
Mer information
Modell31603
EAN5054131316030
VarumärkeAquabeads
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.