Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Among Us 3-pack Crewmates samlarfigurer - grön, vit och svart - 7 cm

Among Us är ett multiplayer-spel för 4 till 10 spelare som påminner om det klassiska maffia-spelet, men detta spelas i en online-rymdvärld.

Striden är mellan besättning och bedragare, där besättningen måste identifiera bedragarna och eliminera dem, samtidigt som uppgifterna måste slutföras. Besättningen vinner om alla bedragare kastas ut eller alla uppgifter är klara, medan bedragarna vinner om det finns lika många bedragare som besättningen. Var en del av detta populära spel med karaktärer och karaktärsuppsättningar, och skapa dina egna strider och uppgifter - ensam eller med andra.

Vårt lågpris: 129:-
I lager
SKU
05226-7
   

Detta 3-pack med Among Us samlarfigurer i grön, vit och svart är perfekt för små spelfantaster och samlare. Ge dig ut på ett äventyr bortom denna värld med 3 Among Us figurer och lek ut besättningens berättelser offline, det är du som bestämmer vem som är fuskaren! Varje figur mäter ca. 7 cm.

Innehåller:

  • 3 Among Us crewmates figurer

Detaljer:

  • Mått förp.: ca. 5 x 24 x 15 cm
  • Mått figur: ca. 7 cm (H)
  • Ålder: från 3 år
Mer information
ModellPMI-AU-9309-2-FO
EAN7290112478825
VarumärkeAmong Us
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.