Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Air Hogs Gravitor - inomhusdrönare med USB laddkabel och höjdsensor

-20%

Air Hogs har radiostyrda leksaker som passar alla, oavsett vilka fordon man gillar. Det finns bilar, båtar, flygplan och helikoptrar som trotsar tyngdkraften och kör lika bra på golvet som i luften eller på väggen.

Här finns det helikoptrar och flygplan som både kan köra på marken eller flyga, samt bilar och andra fordon som trivs både på land och i vatten. Med radiostyrda leksaker från Air Hogs får du produkter av hög kvalitet som bidrar till massor av skoj.

20%
Kampanjpris 198:- Vårt lågpris: 247:- Du sparar: 49,-
I lager
SKU
05217-52
   

Air Hogs Gravitor är en fantastisk inomhusdrönare som svävar över hinder med hjälp av sensorer som upptäcker höjd.

Ingen fjärrkontroll krävs - styr drönaren med handen! Dronan kommer att röra sig efter rörelserna, och du har makten att göra fler coola trix och imponera på dina vänner. Använd Gravitors trickpinne för att enkelt komma i gång med dina episka stunts. Vilket trick vill du träna på idag?

På grund av Air Hogs hållbara och lätta konstruktion kommer den att studsa och komma tillbaka utan att skada väggar och möbler som den stöter på under vägen. Inomhusdrönaren upptäcker vad som finns under den och justerar svävaren i enlighet därmed. Den är tillräckligt lätt för att flyta elegant i luften och tuff nog för att studsa från föremål som den stöter på och stanna i luften. Trickpinnen på leksaksdrönaren gör det enkelt att starta och ta emot drönaren, både på en enmansshow och när man leker med vänner. Styr drönaren med din hand eller kropp och bli den nya trixkungen med denna fantastiska drönare!

  • Laddningstid: 25 min
  • Flygtid: 7 min

Innehåller:

  • Air Hogs Gravitor
  • Trixpinne
  • USB-laddningskabel
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Rek ålder: från 5 år
Mer information
Modell6060471
EAN778988364956
VarumärkeAir Hogs
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.