Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Fidget Spinners 4-pack - handspinnare i flera färgkombinationer

Vårt lågpris: 61:-
I lager
SKU
4-pack-fidget-125
   

Detta value paket innehåller fyra Fidget Spinners i fyra olika färgkombinationer. De populära spinners är det perfekta tidsfördrivet, oavsett om du är någon som alltid har ett behov av att göra något med fingrarna, eller behöver en rolig paus. Om du ofta sitter rastlöst och knackar i bordet, klickar på pennor eller har en vandrande koncentration är denna leksak perfekt för dig. En fidget spinner kan hjälpa till med fokus och koncentration, och kan hjälpa dig att slappna av och varva ner. Dessutom är det riktigt roligt! En stor bonus för omgivningen är att handsnurrarna inte låter – till skillnad från andra rastlösa vanor.

  • Roligt och rogivande tidsfördriv
  • Tyst och stör inte andra
  • Hjälper koncentration och fokus

4-pack med Fidget Spinners gör att du enkelt kan ha en tillgänglig. Lägg en i handväskan eller ryggsäcken, ha en i jackfickan, lägg en på nattduksbordet och andra ställen du ofta befinner dig. Den passar både barn och vuxna. Snurra ensam, snurra med vänner, snurra för att koppla av eller snurra som en avstressningsmetod på jobbet. Snurra med en hand eller snurra med båda. Fidget handspinnare kan snurra upp till 5-6 minuter! Fidget Spinners av ABEC-kvalitet.

Innehåller:

  • 4 Fidget Spinners

Detaljer:

  • Färger: 4 olika färgkombinationer
Mer information
Modell870665
EAN7040698706658
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.