Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

3 Sprouts förvaringslåda - gorilla

3 Sprouts moderna och lekfulla produkter till barnrummet och skolväskan

3 Sprouts grundades 2007 med fokus på att ta fram moderna och lekfulla produkter för barn. Utbudet från 3 Groddar består av färgglada korgar, lådor, lådor mm för förvaring av barnets leksaker och saker. 3 Varumärket Sprouts inkluderar ett brett utbud av förvaringskorgar, lådor och lådor, med design som fångar barnets uppmärksamhet, med djur, former och färger som barn tycker om. Sortimentet som du hittar i sortimentet från 3 Groddar passar lika bra i barnrummet som i vardagsrummet eller badrummet.

Vårt lågpris: 206:-
I lager
SKU
10182-68
   

Lär barnet att organisera sina favoritleksaker med denna förvaringslåda från märket 3 Sprouts. Framsidan av lådan pryds av en tuff gorilla.

Lådan är praktisk att använda och kan vikas ihop när den inte används för att spara plats. Formen gör att den passar in i de flesta vanliga hyllsystemen samt i IKEAs rumsavdelare.

Leksaker, kläder och andra saker måste förvaras någonstans, och då passar denna låda perfekt. Förvaringslådan är tillverkad av papp och klädd i polyestertyg.

  • Dimensioner: 33cm x 33cm x 33cm

Material:

  • 100 % polyester
  • 100 % polyester, applikation
  • 100% Papper Urklipp / Kartong
Detaljer:
  • Skötselråd: Fläckborttagning
Mer information
Modell509GOR
EAN696859272509
Varumärke3 Sprouts
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.