Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Zuru X-SHOT- Water Warfare vattenpistol

Zuru - leksaker lite utöver det vanliga

Leksakerna från Zuru är nytänkande, inspirerade av barn och utformade för fantasifulla lekstunder. Zuru ger barnen helt nya sätt att leka på och tar alltid lekstunderna till en helt ny nivå med sina interaktiva djur, figurer och gosedjur. Zuru tillverkar de häftigaste, mest unika leksakerna som finns!

Vårt lågpris: 65:-
I lager
SKU
06195-3
   

Zuru X-SHOT- Water Warfare vattenpistol säkerställer en extrem vattenlek. Vattenpistolen kan skjuta över 5 meter långt och är liten och lätt i handen. Smyg in på motståndarna och överraska dem. Vattenpistolen rymmer 220 ml vatten och är lätt att fylla. Låt inte storleken på den här kraftfulla vattenpistolen lura dig. Tävla med den här fantastiska vattenpistolen som kan skjuta över 5 meter. Stå på ett sådant avstånd att konkurrenterna inte tar dig, men du tar dem. Mycket roligt!

Innehåll:

  • Zuru X-SHOT- Water Warfare vattenpistol

Detaljer:

  • Rek ålder: från 5 år
Mer information
Modell01226
EAN6946441302836
VarumärkeZuru
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.