Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

ZURU X-SHOT Excel Turbo Advance - blaster med plats för 40 skott

Zuru - leksaker lite utöver det vanliga

Leksakerna från Zuru är nytänkande, inspirerade av barn och utformade för fantasifulla lekstunder. Zuru ger barnen helt nya sätt att leka på och tar alltid lekstunderna till en helt ny nivå med sina interaktiva djur, figurer och gosedjur. Zuru tillverkar de häftigaste, mest unika leksakerna som finns!

Vårt lågpris: 497:-
I lager
SKU
03205-110
   

ZURU X-SHOT Excel Turbo Advance – blaster med plats för 40 skott är arsenalen du saknade till din Blaster kamp. Fyll behållaren med 40 skott och blasta på för fulla muggar! När det är tomt på skott, kan du enkelt ta av behållaren och fylla på med nya skott. Blastern kommer med totalt 96 skott så du är verkligen utrustad för kamp.

Tryck på brytaren för att starta avfyringen mot motståndaren. Blastern kan skjuta upp till 24 meter långt och du står garanterat starkt mot dina motståndare.

Innehåll:

  • ZURU X-SHOT Excel Turbo Adveance – blaster
  • 96 skott
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Skjuter upp till 24 meter långt
  • Rek ålder: Från 8 år
Mer information
Modell36136
EAN6946441305219
VarumärkeZuru
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.