Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

ZURU Robo Alive interaktiv drake med ljus och ljud - röd

Zuru - leksaker lite utöver det vanliga

Leksakerna från Zuru är nytänkande, inspirerade av barn och utformade för fantasifulla lekstunder. Zuru ger barnen helt nya sätt att leka på och tar alltid lekstunderna till en helt ny nivå med sina interaktiva djur, figurer och gosedjur. Zuru tillverkar de häftigaste, mest unika leksakerna som finns!

Vårt lågpris: 387:-
I lager
SKU
06195-7
   

Känn den stekheta värmen med denna häftiga elddrake från ZURU Robo Alive. Hör den vråla och se upp för dess dödliga bett.

Denna drake har en realistisk design, avancerade robotegenskaper som ger möjlighet till livliga rörelser och fantastiska ljudeffekter. Den tuffa LED-funktionen, som tänds när draken andas flammor, ger leksaken liv och en realistisk känsla. Bli inspirerad till ett spännande äventyr med denna tuffa drake.

Draken kan röra huvudet och benen, öppna och stänga munnen, klappa vingarna och den har ett skrämmande vrål och en flamkastande effekt i munnen. Dessutom har draken skrämmande lysande ögon.

Innehåller:

  • ZURU Robo Alive elddrake
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mått: 50 x 15 x 30 cm (LxBxH)
  • Batterikrav: 3 x AAA -batterier (ingår ej)
  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
Modell91821
EAN4894680001183
VarumärkeZuru
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.