Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

ZURU Robo Alive Junior Baby Shark - sing and swim - batteridriven badleksak

-30%

Zuru - leksaker lite utöver det vanliga

Leksakerna från Zuru är nytänkande, inspirerade av barn och utformade för fantasifulla lekstunder. Zuru ger barnen helt nya sätt att leka på och tar alltid lekstunderna till en helt ny nivå med sina interaktiva djur, figurer och gosedjur. Zuru tillverkar de häftigaste, mest unika leksakerna som finns!

30%
Kampanjpris 158:- Vårt lågpris: 227:- Du sparar: 69,-
I lager
SKU
03205-108
   

ZURU Robo Alive Junior Baby Shark är en sjungande och simmande haj som garanterat kommer göra badupplevelsen till en glädje. Skapa ordentligt med kaos och tumult i badkaret med denna roliga Baby Shark figuren.

Baby Shark är välkänd pga. Sången som går på repeat hos de flesta barn. Gör rörelserna, dansa och sjung med samtidigt som du ser Baby Shark simma runt i badkaret. Baby Shark kommer i färgerna rosa, blå och gul. Vilken färg du får är en överraskelse. Badleksaken aktiveras automatiskt så fort den berör vattnet och har även ett strömspararläge som gör att den slår av sig automatiskt efter 4 minuter.

Detaljer:

  • Sjunger sång
  • Vattenaktiverad sensor
  • Viloläge efter 4 minuter
  • Batteribehov: 3 x AAA-batterier (medföljer)
  • Rek ålder: Från 1,5 år

OBS! Säljs osorterat och plockas baserat på tillgängligt sortiment.

Mer information
Modell25282gul
EAN4894680002678
VarumärkeZuru
Ålder1-5
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.