Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

ZURU Pets Alive Series 1 Flamingoen Franky - interaktivt gosedjur med musik

-33%

Zuru - leksaker lite utöver det vanliga

Leksakerna från Zuru är nytänkande, inspirerade av barn och utformade för fantasifulla lekstunder. Zuru ger barnen helt nya sätt att leka på och tar alltid lekstunderna till en helt ny nivå med sina interaktiva djur, figurer och gosedjur. Zuru tillverkar de häftigaste, mest unika leksakerna som finns!

33%
Kampanjpris 265:- Vårt lågpris: 394:- Du sparar: 129,-
Tillfälligt slut
SKU
06216-186

Du får leta länge för att hitta ett roligare husdjur än flamingon Franky från ZURU Pets Alive. Detta interaktiva gosedjur har en rolig nackrörelse och livlig fjäderfläckning som gör det omöjligt att inte dansa med. Franky dansar och skakar fjädrarna i tre coola låtar och kommer med en liten överraskning i form av en baby flamingo.

Franky är ett energiskt och roligt gosedjur som kommer att glädja hela familjen med sin smittsamma dans och är en perfekt present till barn från 3 år och uppåt.

Innehåller:

  • 1 ZURU Pets Alive Franky the Funky Flamingo
  • 1 babyflamingo och ägg
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mått: ca. 38 x 22 x 24 cm (HxBxD)
  • Batterikrav: 2 x AA-batterier (demo ingår)
  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
Modell9522
EAN4894680013957
VarumärkeZuru
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.