Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

ZURU Pets Alive Robotic Boppi gosedjur - en dansande lama i pastellfärger

-40%

Zuru - leksaker lite utöver det vanliga

Leksakerna från Zuru är nytänkande, inspirerade av barn och utformade för fantasifulla lekstunder. Zuru ger barnen helt nya sätt att leka på och tar alltid lekstunderna till en helt ny nivå med sina interaktiva djur, figurer och gosedjur. Zuru tillverkar de häftigaste, mest unika leksakerna som finns för alla barn!

40%
Kampanjpris 250:- 418:- Du sparar: 168,-
I lager
SKU
03205-107
   

Denna roliga lama från Zuru Pets Alive heter Boppi och älskar att vifta med bakdelen och dansa runt i ring. Laman skakar på huvudet och kan snurra runt 360 grader. När du trycker på knappen på magen kommer en av tre coola sånger börja spela, och Boppi börjar genast att dansa av glädje.

Dansa tillsammans med Boppi och ha det jättelkul! Laman är i plysch och den är jättemjuk att gosa med. Boppi kommer garanterat att bli familjens nya dansstjärna. Se vem som har de bästa danshöfterna, du eller Boppi?

Innehåller:

  • Zuru Pets Alive – Boppi – en dansande gosedjurslama
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Färg: vit med pastellfärger
  • Batteribehov: 4 x AA-batterier (medföljer)
  • Mått: L29 x B14 x H29 cm
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell9518
EAN4894680009653
VarumärkeZuru
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.