Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Zuru Bubble Wow CoComelon Eggsploder såpbubbelmaskin - 5000 bubblor per minut

Zuru - leksaker lite utöver det vanliga

Leksakerna från Zuru är nytänkande, inspirerade av barn och utformade för fantasifulla lekstunder. Zuru ger barnen helt nya sätt att leka på och tar alltid lekstunderna till en helt ny nivå med sina interaktiva djur, figurer och gosedjur. Zuru tillverkar de häftigaste, mest unika leksakerna som finns för alla barn!

Vårt lågpris: 142:-
I lager
SKU
02226-38
   

Zuru Bubble Wow CoComelon Eggsploder är designad för att ge dig alla tiders såpbubblor där den exploderar med 5000 såpbubblor per minut! Med större bubblor för ultimat såpbubbel-skoj, denna bubbelmaskin presterar högt med lite brus. Perfekt för skoj utomhus med familjen, på en födelsedagsfest eller trädgårdsfest.

Eggsploderen har en CoComelon-design och logotyp, och är såklart grön. Den levereras med 1 flaska 150 ml giftfri och miljövänlig såpbubbellösning.

Innehåll:

  • 1 Zuru Bubble Wow CoComelon Eggsploder såpbubbelmaskin
  • 1 flaska Premium Bubble Mix såpbubbellösning

Detaljer:

  • Batteribehov: 4 x AA-batterier (ingår ej)
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell91835
EAN4894680020245
VarumärkeZuru
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.