Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Wader XXL stora byggklossar - 24 delar

Ditt barn leker på ett aktivt sätt, det lär sig och utforskar. Alla produkter från Wader Polesie har utvecklats med starkt fokus på detaljer, multifunktionalitet och säkerhet. Wader Polesie använder endast material av hög kvalitet som är säkert och ofarligt för barn och som tål aktiv lek. Wader-leksakerna gör barnet ivrig över att utforska och lära sig.

Vårt lågpris: 485:-
I lager
SKU
03217-128
   

Wader XXL- byggklossarna är perfekta för de små att utveckla barnets kreativa färdigheter. I det här paketet får du 24 byggklossar i rika färger och olika former, där alla byggklossarna är utrustade med det typiska topp- och bottenformatet vilket innebär att byggklossarna är låsta i varandra när de staplas korrekt.

Dessa byggklossar från Wader är gjorda av ett massivt plastmaterial som är tillräckligt starkt för att motstå vikten hos ett litet barn. De rundade kanterna bidrar till en säkrare och tryggare lek, och blockens storlek passar bra för små barns händer. Se barnet utveckla sin samordning, såväl som färdigheterna för problemlösning. Med dessa byggklossar kan du bygga allt som din fantasi tillåter, och byggklossarna är kompatibla med andra XXL- byggklossar från Wader om du vill utöka din samling.

Innehåller:

  • 24 XXL-byggklossar

Detaljer:

  • Mått kloss: 20 x 10 x 10 (LxBxH)
  • Kompatibel med andra XXL- byggklossar
  • Rek ålder: från 1 år
Mer information
Modell37503
EAN4810344037503
VarumärkeWader Polesie
Ålder1-5

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.