Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Wader Volvo stor timmerbil med extra släpvagn och timmerstockar - 78 cm

Ditt barn leker på ett aktivt sätt, det lär sig och utforskar. Alla produkter från Wader Polesie har utvecklats med starkt fokus på detaljer, multifunktionalitet och säkerhet. Wader Polesie använder endast material av hög kvalitet som är säkert och ofarligt för barn och som tål aktiv lek. Wader-leksakerna gör barnet ivrig över att utforska och lära sig.

Vårt lågpris: 446:-
I lager
SKU
11217-4
   

Vid transport av massa virke är det bra att ha en robust och stor timmerbil. Denna gröna Volvo timmerbil med extra släp och stockar gör det både roligt och spännande för barnen att samla och transportera timmer. Med hjälp av den utdragbara griplastaren kan barn lasta stockarna i trailern, som är utrustad med vikbara sidostöd för att hålla lasten på plats. Tänk på att dubbelkolla att lasten är väl säkrad innan du kör iväg, så att inte lasten ramlar av och skapar problem på vägen. Timmerbilen har rejäla däck och leksaken är tillverkad av högkvalitativ plast, vilket gör den lämplig för lek utomhus såväl som inomhus.

Innehåller:

  • 1 Volvo timmerbil med griplastare
  • 1 extra släpvagn
  • 6 stockar

Detaljer:

  • Mått: 78 x 19 x 30 cm (LxBxH)
  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
Modell8725
EAN4810344008725
VarumärkeWader Polesie
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.