Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Vtech Toot-Toot Ultimate Corkscrew Tower - Spiraltorn med 5 nivåer och 5 SmartPoints - 1 bil medföljer - svensk version

Vtech Toot-Toot Drivers är serien som är framtagen för att uppmuntra bebisar och småbarn till att leka, lära och upptäcka.

Vtech Toot Toot bidrar till språkutvecklingen, sensorisk utveckling, ökade motoriska färdigheter samt till fantasifulla lekstunder. Bilarna, leksakerna och lekseten från Vtech väcker barnets fantasi och sinnen, samtidfigt som de introducerar barnet för begrepp som a-b-c, 1-2-3, former, färger och olika föremål.

Toot-Toot Drivers-lekseten kommer med Vtechs unika smartpoint-teknologi, som gör att när fordonet passerar en smartpoint i leksetet kommer det att ge ifrån sig olika fraser, ljudeffekter och annat skoj.

Vårt lågpris: 561:-
Tillfälligt slut
SKU
01217-11

Kör ner i ett 5-vånings spiraltorn fyllt med så många som 5 SmartPoints som aktiveras när en SmartWheels-bil kör igenom. Placera den gröna racerbilen på en av dessa punkter och hör över 40 olika låtar, ljud och fraser på svenska.

Det här roliga spiraltornet kan ställas in på två olika sätt, så att du antingen får en imponerande lång spiral som är nästan en meter hög eller två kortare spiraler. Oavsett om du väljer en enkel eller dubbel spiralväg, kommer banorna att kunna erbjuda flera roliga funktioner. Tävlingsbilen tar fart på den snabba resan längs vägen genom att trycka på trofén högst upp. Se hur bilarna kör ner på den ojämna vägen, eller se hur bilen försvinner ner i ett hål som plötsligt dyker upp. Satsen levereras med en SmartWheel-racerbil så att det roliga kan börja direkt, men bilspåret är också kompatibelt med andra SmartWheels-bilar och leksaksuppsättningar (säljs separat).

Innehåller:

  • Vtech Toot-Toot Ultimate Corkscrew Tower - spiraltorn
  • 1 SmartWheel bil

Detaljer:

  • Mått: 48 x 53 x 94 cm (LxBxH)
  • Språk: svenska
  • Kompatibel med andra Vtech-bilar och speluppsättningar
  • Rek ålder: från 1 år
  • Batterikrav: 2 x AAA (demo-batteri ingår)
Mer information
Modell950-535021
EAN3417765350214
VarumärkeVtech
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.